Stora scenen..

..är stor!! Idag hade vi första riktiga repet på scen, visserligen var det bara en halvtimme men ändå.
Hela dagen började med röstträning tillsammans med Kalle, under tiden fick några gå ner och ha maskprov, (vi kommer bli så himla snygga, eller det kanske kan diskuteras, men det kommer i alla fall bli riktigt bra!) Efter röstträningen skulle Kalle träna med killarna, och vi som inte tränade hängde utanför maskavdelningen. Det är så spännande att se någon man känner plötsligt "bli" en helt annan person.

Efter lunchen samlades, för första gången, alla nere på Stora scenen. Vi hade inget riktigt rep. utan gick "bara" igenom våra placeringar, vart alla ska stå och gå. Fast det tog sin lilla tid, allt är ju så mycket större nere på scenen, samtidigt som det kändes som att vi hade mycket mindre plats... Så kan det bli.
Dan Kandell, som spelar Quasimodo, ska hänga mycket i rep. Under en scen fick han hänga väldigt länge och vänta i ett rep några meter upp i luften. Frida var snabb och tog en bild på stackarn!

När vi hade kollat allas placeringar i ungefär halva pjäsen gick vi tillbaka upp till repsalen för att repa scen 14. I den scenen blir Esmeralda räddad av Quasimodo. Det gick väl sådär, alla började bli trötta, vilket gör att man också blir väldigt lätt irriterad. När vi hade repat där i en timme ungefär gick vi ner på scenen och provade hela scenen där. Det gick inte så bra i början, trots att vi precis repat det i repsalen.  Och Fransesca låter så jäkla irriterad när hon har mycket att göra och tänka på, men jag förstår henne, det är många att hålla reda på. Jag blev själv lite irriterad den där sista halvtimmen. Till slut gick det iaf rätt så bra och vi kunde gå hem för dagen.

Bara en månad kvar till premiären, det börjar dra ihop sig!!
Ha de gott!! //Ida

P.s. 52% av biljetterna är redan sålda!! Bara så du vet ;) D.s.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0