Genomdrag och rep

Igår, fredag, så började dagen med att vi statister hade Tina i rytmträning. Vi körde igenom alla rytmgrejer som är med i föreställningen några gånger. Så nu ska de sitta!
Sedan efter lunch så hade vi ett stort genomdrag! Det händer bara vid fåtal tillfällen som Francesca bröt in och ändrade lite. Men annars bara körde vi på, så långt vi hann. Det var otroligt spännadne och kul och tiden bara flög i väg kändes det som. Alla teknikerna och scenarbetarna var också på plats och flyttade på scenografin mellan de oliak scenerna.
Det var också vår första gång som vi fick prova på att stå redan från början på trapporna när de rullade in dem. Det kändes skakigt i början, men sen så fick man balans. Det som är lite läskigt nu är att tänk om man snubblar till när vi rullas in under en föreställning, och ramlar ner? hehe, det blir lite pinsamt.. Men jag tror vi klarar det!

Föreställningen är i två akter. Och efter att den första akten var slut så sprang vi adelsdamer upp till kostym och fick på oss våra vackra klänningar! Vi fick också köra med de söta ballerina skorna vi ska ha på oss. Och vi hade fått nya båtar också. Plus att det var första gången som vi fick öva att gå på gallret med våra klänningar. Vissa av oss fastnade, men jag tror det kommer lösa sig sen.

Fredagen var en rolig dag som bara flög förbi, och det var kul att se alla de andra scenerna. Vi hann dock inte med scen 15-17, tror jag det var. Men de får vi hinna med nästa genomdrag ;)

Idag, lördag:
idag var vi bara på teatern i två timmar. En kort dag för oss. Det började med lite fika i kantinen och Francesca sa några ord, sedan var det dags att repa scen 10! Piskningen!

To be continued...

Kram Sophie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0