Första riktiga repdagen

Idag jobbade vi från 9-16.30, en riktigt lång dag alltså, fast det betyder att vi hann med mycket! Vi började med lite röstträning tillsammans med Kalle, det både kändes och hördes skillnad på rösterna efter det. Häftigt vad lite uppvärmning och olika övningar kan göra! Under tiden som vi hade det fick några gå ner till mask och ha maskprov (sminkprov), och vi som var adelsdamer gick till kostym och hade kostymprov. Det var jättekul att få se vad man skulle ha på sig som tiggare och försäljare (som jag ska vara). Det är så kul att se hur allt börjar falla på plats med kostymer och scenografi (var nere och tittade på klocktornet, det är stort och det kommer bli så himla coolt!!)

Vi repade framförallt "Miraklernas Hov" idag, det är tiggarnas hem kan man säg. Vi är väldigt många i den scenen så det är lite rörigt emellanåt. Förstår inte riktigt hur Fransesca och Kalle klarar av att hålla allt i huvudet. Men det känns bättre och bättre efter varje repetition. Sakta men säkert börjar det ta form!
Vi hann även med att öva lite olika rytmer tillsammans med Tina. Jag trodde jag kunde de rätt bra men det märktes att man hade tappat nu under jullovet. Vi som är adelsdamer har haft särskilt svårt med en rytm vi ska göra men idag kändes det faktiskt bra för första gången :)
Härligt att vara tillbaka ordentligt, premiären närmar sig med stormsteg!!
Ha d fiint!
Ida


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0