Pressat schema

Det här kommer bli en sammanfattning av de senaste dagarna. Vi har bl.a. haft pressvisning, HD, Sydsvenskan och Xtra var där och tog lite bilder och intervjuade olika personer. Där var även en från radio som spelade in en saker från de scener som vi visad upp. 
Igår hade vi vårt första publikrep, det var 100 stycken som fick komma och titta. Man blev faktiskt lite nervös trots att vi hade 275 i publiken på ett öppet rep. Det blev en hel del missar, men det fanns också mycket som gick bra. Som tur är vet inte de som tittar hur det egentligen ska vara så jag tror inte de märkte att det var så mycket fel.
Några från publiken sa att de tyckte det kändes som att stiga in i en helt ny värld när de kom in i salongen.

Eftersom vi har en viss tidsbegränsning (2 timmar ink. paus) har vi tyvärr varit tvugna att ta bort en del saker, i teatervärlden brukar de kalla det "Kill your darlings" eftersom man kanske bli tvungen att ta bort sådant som man tycker om. Vi har bl.a. tagit bort en hel sång från Miraklernas hov, men den finns kvar på skivan så alla ni som köper programmet har möjlighet att höra sången ändå.

Idag, lördag, var vi statister där bara i två timmar. Det enda vi gjorde var att gå igenom den allra första sången och en scen som inte gick så bra på publikrepet.

Mindre än en vecka kvar till PREMIÄREN!!!
//Ida


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0