1:a Kostym/Mask genomdraget

Tyvärr har internet krånglat lite så därför ligger vi lite back, men jag tänkte sammanfatta onsdagens och torsdagens repetitioner.

I onsdags fick vi statister sovmorgon och började inte förrän 13, då satte vi igång med att repa "Narrfesten". Efter det hade vi en liten paus och de som inte var adelsdamer kunde gå hem. Vi adelsdamer däremot stannade kvar för att repa dansen vi har när vi går in, när vi hade gjort det ett par gånger var även vi färdiga för dagen.

Igår hade vi första genomdraget med mask och kostym. Genomdraget började kl 13, men redan halv 11 blev de första sminkade och fick sen gå och vänta tills vi skulle börja. När det var cirka en halvtimme kvar började vi ta på oss våra kostymer, man såg också till att ens rekvisita och andra kostymer var på rätt sida om scenen. När klockan väl blev ett samlades vi och började genomdraget. Vi hade t.o.m. lite ljus, ljuskillarna hade jobbat hela onsdagkväll tillsammans med Frida och Sophies som fick vara ljusdockor, dvs. stå på de platser ljuskillarna bad de. Första akten flöt på bra, det var en del ställen där det var snabba byten och man fick vänta ett tag men annars var det inga större problem. När första akten var slut var det dags för 3 timmars paus!

Klockan 18 började sminkningen igen, sen fick man åter gå och vänta på att genomdraget skulle fortsätta. Precis som innan började man kolla sina grejer och kostymer ungefär en halvtimme innan vi skulle börja. När klockan blev åtta samlades vi och började sen genomdraget för akt 2. Även nu flöt det på bra och som det ser ut just nu ligger vi till rätt så bra i tid.

Nu är 69% av biljetterna sålda, skynda er om ni inte köpt biljett!!
Ha d gott!
Ida


Kommentarer
Postat av: ivana

MIN KOMENTAR AV RINGAREN I NOTRE DAME!När jag var med min skolklass och tittade på teatern så var den rätt bra från början då när man ser att sakerna på scenen rör på sig.Jag gillade några av sångerna.Den första var då när ringaren sjöng för sig själv,nararrnas dans och en till och det är sången som heter narrpåven.teatern var också rolig lite från början.men den var sorlig då när han fick straff av folket.

2008-03-25 @ 16:38:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0