Klappa händerna...

Idag har vi fått göra olika rytmer med kroppen och olika föremål tillsammans med Fransescas svägerska Tina Quertey. Jag hade inga jättestora förväntningar, då jag personligen har väldigt svårt för att hålla takten, men ack vad roligt vi hade det. Fransesca började dagen med att låta oss dansa loss till James Brown.

Det svåraste idag, enligt mig, var i så fall att skriva ner en positv och en sak som vi ville ser mer av om olika personer i klassen. Som vi kämpade. Att det kan vara så svårt. Det låter som en simpel uppgift, men att beskriva människor med ett ord kan vara svårt ändå.

Sen jobbade vi med Tina, även detta svårt för personer som mig helt utan taktkänsla. Vi fick till det till slut. Sen gick vi på lunch! Även detta var väldigt intressant, men det har inte så mycket med arbetet att göra. Eller jo! Idag fick vi reda på att vi kommer få vara hela gruppen tillsammans och inte uppdelade i två lag som det skulle från början.

Efter lunch gick vi tillbaks till repsalen och fortsatte att jobba med Tina. Något som kändes jättetrevligt idag var att vi fick se manuset och att vi även fick lite text från manus att jobba med till olika rytmer. På fredag får vi manus. Extremt spännande!
image1
Efter allt klappande med händerna fick en hel del väldigt röda händer. Vad gör man inte för konsten?

Riktigt roligt var det idag. Och även om vi bara varit där i 6 dagar så känns det som att det kommer bli riktigt bra!

Puss och kram skumbanan
/Frida


Kommentarer
Postat av: iskra

röda händer för att inte tala om blåa knän;) ps babe du glömde skriva negativ sak, de blev bara sak...:* bra jobbat annars

2007-11-14 @ 17:31:56
URL: http://iskra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0