Referensgrupp

Den stora händelsen idag var referensgruppen som kom och hälsade på efter lunch. Men innan lunch jobbade vi statister med scen 10 och 14 (Piskningen och hängningen). Det är fortfarande lite rörigt och vi ändrar hela tiden men premiären är ju inte förrän i februari så vi har tid på oss!
   Efter lunchen hade vi en halvtimme på oss att repa innan ref.gruppen kom. Därför valde vi att repa scenen i miraklernas hov, då är vi alla tiggare och alla vi statister är med. Temat idag var kärlek, hela ringaren handlar ju om olika sorters kärlek. Vi spelade upp lite olika kärleksscener och sen samlades vi i samma grupper som förra gången. Den här gången hade vi fått frågor i förväg så diskussionen flöt på lite lättare men det är svårt att få ett gäng 10- och 14-åriga ungdomar att snacka!
   Till sist hade vi sångrep i 1,5 timme tillsammans med Maritha. Bo-G och Victoria var också med i början. Vi hann faktiskt med att sjunga alla sånger som vi fått texten till och det börjar låta riktigt bra :D
   En av de få saker som är tråkigt/jobbigt med att vara på teatern är att vi fortfarande måste hinna med skolan. Visserligen har de flesta lärare varit väldigt snälla men imorgon är det prov och jag tror vi är många som egentligen känner oss ganska oförberedda..

Take Care!
Ida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0