Referensgrupp

När vi kom till teater idag hade vi ungefär en timme på oss att repetera lite innan referensgruppen kom. Fransesca gick igenom prologen och scen ett med de skådespelare och statister som är med där, vi andra fick vänta nere i kantinan. En kvart innan referensgruppen kom kallades vi andra upp och vi gick igenom en del av scen 3.

Så kom då äntligen referensgruppen, den bestod av en 4:de klass och en 8:de klass. De fick se de scener vi repat in och efter det samlades vi i små diskussionsgrupper, elever, statister och skådespelare. Elevernas uppgift var att kommentera det de sett. Vi frågade bl.a. om de förstod det de sett, eller om något var otydligt? Hur Frollo uppfattades, etc.

När eleverna/referensgruppen gått samlades hela ensemblen och diskuterade vi vad eleverna sagt och hur de uppfattat det de sett.
Deras kommentarer är jätteviktiga för oss så att vi vet vad vi behöver förtydliga eller kanske ändra på. Vi kommer att träffa de vid några fler tillfällen så att de kan följa utvecklingen och hjälpa oss att göra den här produktionen så bra som möjligt!

Trevlig Helg!!
Ida

Ps. Klicka gärna på länkarna. Då kan vi se hur många som besöker vår sida och förhoppnigsvis klättra på blogglistorna :) Ds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0